Een edelsteen op klacht selecteren

In mijn praktijk voor holistische behandelwijzen kun je terecht voor een edelsteen op klacht. Dit wil zeggen dat ik aan de hand van jouw persoonlijke verhaal en eventueel spiertesten (kinesiologie) een edelsteen selecteer die jou op energetisch vlak een duwtje in de rug kan geven. Iedereen heeft een eigen energetisch systeem, en door allerlei invloeden van buitenaf kan dit uit balans zijn. Als gevolg daarvan kun je klachten ervaren zoals vermoeidheid, somberheid, slecht slapen en je vaak leeggezogen of emotioneel voelen. Een edelsteen op klacht selecteren wil zeggen dat ik precies die edelsteen voor je kies die jou helpt waar je het nodig hebt. Hoe dat werkt? Dat leg ik je graag uit.

Hoe werkt een edelsteen op klacht?

Als ik voor jou een edelsteen op klacht selecteer wil dat zeggen dat deze je op energetisch vlak precies geeft wat je nodig hebt. Alles op aarde en in het leven heeft een eigen trilling. Zo ook jouw lichaam, je emoties en alles wat je tegenkomt in je leven. Veel mensen zijn gevoelig voor energieën van buitenaf, en hebben moeite met hun prikkelverwerking. Edelstenen hebben een zeer krachtige, positieve energie, die je in kunt zetten in meer in balans te komen of om weerbaarder te worden tegen de invloeden van buitenaf. Ze werken bij iedereen, dus zowel bij volwassenen en kinderen. Zo’n edelsteen op klacht kun je bij mij aanschaffen, bijvoorbeeld tijdens een consult, maar ook bestellen in mijn webshop. Ik heb heel veel verschillende stenen op voorraad, en als je even contact met mij opneemt dan bespreken we welke voor jou het meest heilzaam zal zijn.

Op holistische wijze in balans komen

Wil je naast een edelsteen op klacht wat extra ondersteuning of hulp? Wanneer je sterk aanwezige fysieke of mentale klachten hebt kan ik je door middel van diverse behandelingen en therapieën helpen. Een daarvan is Reflexintegratie. Dit heeft betrekking op het resetten van je zenuwstelsel, waardoor je meer ontspannen wordt, in balans komt en beter bestand bent tegen stress. Als je zenuwstelsel in balans is is je lichaam bovendien in staat om zelf te herstellen, je zelfgenezend vermogen wordt immers geactiveerd en gestimuleerd.

Hetzelfde kan bereikt worden met de andere therapieën die ik aanbied, zoals reiki en bioresonantie. Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Neem dan even geheel vrijblijvend contact met me op, dan vertel ik je alles over hoe ik te werk ga en wat ik voor je kan betekenen.